Όροι χρήσης

Διαδικασία Παραγγελίας

Μόλις ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική διαδικασία της παραγγελία σας, αυτόματα θα εμφανιστεί στον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων της Clima Passias, ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να την επικυρώσει. Παράλληλα θα σας ενημερώσει για την ισχύ της τιμής και της διαθεσιμότητας, αλλά και την τελική συμφωνία του τρόπου πληρωμής και τρόπου αποστολής.

Επικύρωση Παραγγελίας

Η Clima Passias επιφυλάσσεται ως προς την εγκυρότητα των φωτογραφιών των προϊόντων, διότι οι φωτογραφίες των προϊόντων λαμβάνονται από τους εκάστοτε διανομείς και υπάρχει περίπτωση σε κάποια είδη να μην είναι απόλυτα σωστή. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε πλήρως για το προϊόν και την μορφή του, διότι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Clima Passias σε τέτοια περίπτωση, δεν θα είναι υπεύθυνο και υπόλογο επιστροφής του από τέτοιου είδους αιτία.

Επειδή οι τιμές των προϊόντων καθώς και οι διαθεσιμότητες αυτών, δύναται να αλλάξουν από τους εισαγωγείς - διανομείς, αλλά και λόγω ειδικών προσφορών με ισχύ ολίγων ημερών, υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ενημερωθεί έγκαιρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Clima Passias. Η τιμή και η διαθεσιμότητα θα συζητηθεί και θα συμφωνηθεί κατόπιν επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων. Η Clima Passias έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αρνηθεί την παραγγελία σας αν αυτή ζημιώνει την εταιρεία προσφέροντάς σας την τιμή που ισχύει εκείνη την ημέρα ή να μειώσει την τιμή του είδους εάν υπάρχει διαφορά τιμής λόγω ειδικής προσφοράς ή μείωση της αρχικής τιμής.

Εφόσον συμφωνήσετε η παραγγελία του προϊόντος να καθυστερήσει από την προβλεπόμενη ημερομηνία λόγω αναμονής του από τον προμηθευτή, ο χρόνος παραλαβής του εξαρτάται από τον εκάστοτε εισαγωγέα και η Clima Passias ουδεμία ευθύνη φέρει για την παράταση του χρόνου παραλαβής

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει ανήκει στα ειδικά προϊόντα (π.χ. ακριβό είδος, είδος μη ευρείας κατανάλωσης , ειδική παραγγελία για πελάτη κλπ.) τότε η παραγγελία σας δεσμεύεται από προκαταβολή ίση με το 1/3 της αξίας του είδους. Η προκαταβολή για προϊόν θα σας προταθεί αν δύναται να γίνει από τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων που θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση παραγγελίας που η οποία έχει κατοχυρωθεί κατόπιν της επικοινωνίας με τον πωλητή μπορεί να γίνει μόνο εντός της ίδιας ημέρας και με αποστολή FAX με ΘΕΜΑ: ΕΠΕΙΓΟΝ - AKYΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗ Θα πρέπει να αναφέρεται η περιγραφή του είδους που επιθυμείτε να ακυρώσετε. Σε αντίθετη περίπτωση η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει αποδεκτή μόνο εφόσον συμφωνήσει η διεύθυνση της Clima Passias για την διαγραφή της. Σε κάθε άλλη περίπτωση μη αποδοχής υποχρεούστε στην πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας, διαφορετικά η εν λόγω διαφορά θα λυθεί μέσω της νομικής οδού.

Σημείωση:

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. (23%).

  free pokereverest poker revie

Καλάθι αγορών

Shopping cart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση χρήστη

Ενημερωτικό δελτίο

daikin Clima Passias Social

Copyright © 2011-2019 Clima Passias, Πασσιάς Δημήτριος.
Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος.
Designed by Michalis Daniilakis, Sotos Kprs
Powered by