Τι προσφέρουμε...

 

Μελέτες

Ένα πολύ βασικό κομμάτι της εταιρίας μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό που εκπονεί και τις πιο απαιτητικές μελέτες για τον κλιματισμό ενός χώρου η κτιρίου .η εταιρία μας και σε αυτόν τον τομέα πρωταγωνιστεί με πολύ έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς που είναι σε θέση να δώσουν τις οικονομικότερες λύσεις κατασκευαστικά αλλά ταυτόχρονα και τις πιο αποδοτικές λειτουργικά.

Οι μηχανολόγοι μας είναι σε θέση να σας δώσουν την ιδανικότερη λύση βασισμένη στα πιο σύγχρονα μηχανολογικά και σχεδιαστικά προγράμματα Η/Υ και έχουν την δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες τις μελέτες της εφαρμογής σχεδιασμένες σε ψηφιακή μορφή.

H εταιρεία προσφέρει ειδκές τιμές σε επαγγελματίες αρχιτέκτονες και μηχανικούς.

Ετήσια συντήρηση κλιματιστικού

H ετήσια συντήρηση Αποσκοπεί στη γρήγορη, έγκαιρη και εμπεριστατωμένη συντήρηση – επισκευή των κλιματιστικών από το τεχνικό προσωπικό μας.

Με τις φθηνότερες χρεώσεις και με τη χρήση ποιοτικών υλικών αναλαμβάνουμε να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργιά των μηχανημάτων σας.

H ClimaPassias έτσι μπορεί να σας εγγυηθεί πως από τη στιγμή της συντήρησης και για ένα χρόνο, θα βρίσκεται δωρεάν στο χώρο σας για κάθε επισκευή τυχούσας δυσλειτουργίας συντηρημένων μηχανημάτων σας.

  free pokereverest poker revie

Καλάθι αγορών

Shopping cart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση χρήστη

Ενημερωτικό δελτίο

daikin Clima Passias Social

Copyright © 2011-2019 Clima Passias, Πασσιάς Δημήτριος.
Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος.
Designed by Michalis Daniilakis, Sotos Kprs
Powered by